Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PDS LOGOWANIA by YV

YohikoVision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli mam być szczery jest to brzydkie, nie odnosi się ani trochę do gier MMO, a szczególnie do Metina.

Podobny efekt można uzyskać w paincie.. wystarczy pobrać obrazek w design starego papieru dodać "gwoździe" i zwykły napis.

Nie chce Cię krytykować, ale to naprawdę jest koszmarne.

Opublikowano

Albo mam tylko wrażenie albo twoja kreatywność kończy się na łączeniu ze sobą w jedno elementów pobranych z sieci . Tak jako grafik zbyt daleko nie dojdziesz,zbyt wiele nie osiągniesz . Rozumiem że chcesz coś robić , ale takiego czegoś nikt nie będzie chciał ciąć i kodować . Sugerowałbym abyś wytężył swoje szare komórki i pomyślał troszku (Oglądaj tuty na yt,próbuj coś stworzyć SAM , a nie z 1 lepszym wybacz określenie "badziewiem"[tak tak , badziewiem]wjeżdżasz na forum)

Ps . To nie jest najazd na Ciebie tylko w miare przyjaźnie nastawiona krytyka wyrażona w dosyć drastyczny sposób  mająca na celu nakierowanie Ciebie (pokazanie co mniam  , co be  w kwestii twojej grafiki  :D )

Pozdrawiam . 

7plz01.jpg

Opublikowano

Szału nie ma, ale like za pracę i wysiłek jaki włożyłeś.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem jest to bardzo znośne, ale wątpię żeby ktoś to wykorzystał chociaż na serwer hamachi, ponieważ są o niebo lepsze wstawki, ale masz + za autorską prace ;)

Opublikowano

Wątpię iż ktoś by to wykorzystał, dla mnie nie jest to ładne... tym bardziej wątpię iż komuś chciało by się to kodować ;x ale dam ci tego lajka ^^

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...